Összefoglaló a Soroptimist Club Szeged 20 éves jubileumi ünnepségeiről

A Soroptimist Club Szeged 2012. április 20-22. ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.

A megemlékezés a Móra Ferenc Múzeumban fogadással kezdődött, majd április 21-én Városháza dísztermében ünnepi ülést tartottunk, ahol beszámoltunk az elmúlt húsz esztendő eredményeiről, sikereiről.

Az ünnepségsorozaton megjelent Christine Peer asszony az Európai Föderáció első elnökhelyettese, testvérklubjaink a svájci Arcadia-Berne Club, a Gelsenkirchen Buer-i, valamint az angliai Ilkley klub elnökei és képviselői.

Ünnepségünket megtisztelték a magyar klubok elnökei és tagjai, valamint a csehországi Club Brno elnök asszonya és több tagja. Kasselből és Ost/Württemberg-i Aalenből, Bottropból és Dortmundból is érkeztek nővéreink, valamint Hollandiából jöttek vendégeink. Több, mint hatvan küldött vett részt programjainkon, mely a Klúg Péter Általános iskolának adományozott Ayres terápiás szoba megtekintésével folytatódott.

Este gálavacsora zárta a napot a Novotel Hotel éttermében.

Április 22-én városnézéssel folytatódott a rendezvénysorozat, majd búcsúebéden vettünk részt vendégeinkkel a Roosevelt téri Halászcsárdában.

Christine Peer asszony a Soroptimist Európai Föderációjának elnökhelyettese kifejezte elismerését és köszönetét a Club Szeged munkájáért. Biztosított bennünket támogatásáról és további sikereket kívánt karitatív munkánkhoz

Több fotó a rendezvényről


Club Arad látogatása 2012.

Tavaszköszöntő vacsoraest a Novotelben 2011. 04. 30.

Farsangi sokadalom súlyosan-halmozottan sérült gyermekek számára2011. 02. 16.